5 Motive Pentru Care Afacerea Ta Are Nevoie De Un Site Pentru Telefonul Mobil


Daca esti responsabil cu marketingul in afacerea ta, atunci nu exista nici o indoiala ca esti constient cat de important este sa ai o prezenta puternica pe internet. Exista multe modalitati de dezvoltare a acestei prezente, de la profiluri de social media, pana la bloguri, modalitati de care ar trebui sa profiti si tu. Dar, una dintre cele mai recente si mai eficiente modalitati de a profita din plin de potentialul de marketing al internetului, este crearea unui site optimizat pentru telefonul mobil (pentru smartphone-uri, telefoane inteligente). O pagina de internet pentru mobil este exact ceea ce denumirea lui o spune – un site special conceput pentru a fi vizualizat pe dispozitivele mobile. Deci, de ce are nevoie firma ta un site mobil, daca oricum site-ul tau traditional da rezultate bune? Iata aici cinci motive imperioase pentru acest lucru:

Design estetic. Poate te intrebi de ce oamenii nu pot vedea site-ul tau curent (creat pentru calculatoare cu ecran mare) pe telefoanele lor mobile. Adevarul este ca ei pot sa-l vada. Dar, alt adevar este ca pagina ta de internet traditionala pur si simplu nu arata bine de loc, pe un telefon mobil. Trebuie sa faci urmatoarele lucruri: cu degetul mare si cu aratatorul (sau cu alte degete) trebuie sa maresti ecranul pana cand reusesti sa citesti textul, iar apoi trebuie sa tragi ecranul spre stanga sau dreapta pentru a citi o linie de text. Nu este o experienta prea buna de vizualizare a paginilor, nu-i asa?

Statisticile. Nu poti ignora statisticile. Practic, astazi mai multe persoane folosesc dispozitivele mobile (telefoane mobile, tablete …) pentru a accesa internetul, decat de pe un desktop sau laptop. Ca si un fapt divers, foarte multe persoane acceseaza internetul astazi, doar prin intermediul telefonului mobil! Iti poti permite sa ignori acest sector de o piata considerabil de mare?

Costurile cu transferul de date. Multi utilizatori de telefonie mobila trebuie sa plateasca taxe pentru transferul de date. Site-urile traditionale, au date de incarcat mult mai mari decat site-urile mobile, si prin urmare, pentru a le vizualiza, poate incarca factura semnificativ multor oameni. Cat de mult crezi, ca sunt dispusi clientii tai sa plateasca, pentru ca tu sa-ti faci reclama lor? Cred ca am spus destul.

Navigare. Asa cum am mentionat anterior, site-urile traditionale se vad micsorate extrem de mult pe ecranele mici ale telefoanelor mobile. Asta inseamna ca vizitatorii site-ului tau trebuie sa faca o multime de miscari in plus de navigare (marire de ecran, defilare spre dreapta, spre stanga, etc) … si hai sa recunoastem, suntem in era vitezei, utilizatorii de telefoane mobile nu vor sa astepte atat de mult pentru a citi o pagina de web. Si chiar mai mult, este practic imposibil sa dai un clic pe butoanele de navigare pe o pagina de internet care nu a fost optimizat pentru telefoanele mobile.

Interesul actual pentru internet. Faptul ca majoritatea oamenilor au acces la internet prin intermediul diferitelor dispozitive mobile, inseamna de asemenea ca cei mai multi oameni folosesc telefoanele mobile pentru o mare varietate de lucruri – cumparaturi, cautari pe internet, divertisment, si mai mult – si toate acestea sunt aspectele care se pot adauga site-ul tau pentru telefoane mobile, pentru a creste posibilitatea de a fi gasit si a-ti extinde baza de clienti.

Dupa cum poti vedea exista o multitudine de motive, extreme de bune, pentru a-ti dezvolta o pagina de internet optimizata pentru telefoane mobile, si asta cat mai curand posibil. Apeleaza la profesionisti MoBizUp Mobile Agency, pentru o consultatie GRATUITA. Contacteaza-ne prin email, contact@mobizup.ro, sau prin telefon la 0722-339.839.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − sixteen =